Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 18 mars 2014

Direkt från sj

Hej hej! 

4 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Alltså, om du menar att det är smink som gör din hud sådär spänstig och gyllene, då måste du dela med dig av produktnamnet så att vi andra dödliga kan få fin hy också!

(Fast jag misstänker fortfarande att det inte är sminket som gör'et.)

:)

Ewa K sa...

Fin bild!

HOUSE of ADELA sa...

Sur som en citron här när jag knockades av den skitans migränen just i em...!;( SÅ trist att missa dig, hoppas att kvällen var supertrevlig för er;)

Fin resa hem och kram!

Åsa Hellberg sa...

Hanna; det är KAMERAN som gör det. Den har något filter i sig, eller nåt. Min hy är en alldeles normal 50-plusvariant med solskador i form av fläckr och fina rynkor.