Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 30 mars 2014

Söndag och sommartid på Söder.

Vi har inte kommit särskilt långt. Min särbo/pojkvän/kille/kärlek (jag tycker det är svårt att känna någon större entusiasm för något av de där orden - jag menar, vi är ju nästan hundra år) läser DN och jag har som vanligt min älskade dator i famnen.

Jag började instagramma i helgen.
Det är på riktigt inte kul alls, alltså struntar jag nog i att fortsätta. Just nu tycker jag att två saker är roliga att fixa med; bloggen och min facebookförfattarsida. 

Tja, det var väl det. Kort och koncist.
Vad gör ni idag?





7 kommentarer:

Simona sa...

Hah hah, tänk att vi började samma helg, vad är oddsen på det?

Kati sa...

Läser, mest. Jag tycker inte heller Instagram verkar varken kul eller meningsfullt, därför har jag aldrig börjat. Mina bilder publicerar jag på Fb. Det lustiga är ju att de där som använder instagram publicerar samma bilder på fb också. Då börjar man ju undra vad hela vitsen är.

Jane sa...

100 år tillsammans ;)....?
Instagram... Lite tröttsamt... Bildtävling? FB är ju helt ok.
Solen skiner! Trädgårdspyssel idag. Yippie! Äntligen! Lagom lite alltså. Mest få lite sol på näsan.

Ezter sa...

Städat ur och börjat packa i husvagnen idag. Nej, jag håller med, pojkvän låter konstigt i vår ålder!
Instagram, jag lägger mycket oftare upp bilder där, än på FB!

Linas drake sa...

Har flackat och farit mellan flera olika aktiviteter för barnen och kalas ... Äntligen hemma i lugn och ro.

Ethel sa...

I dag så har jag sprungit 15 km i Skäralids Nationalpark över stock och sten. Instagramat, solat på altanen, dansat Line Dans och så tagit premiär turen med min Mc. Nu är jag ganska trött :)
Pratar jag med folk som inte känner min man så kallar jag honom för min kärlek :)

Åsa Hellberg sa...

Härligt. Tack för alla rapporter! :)