Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 7 april 2014

Igår kväll åt jag min andra middag på hotellet.

På rummet.
Båda kvällarna har jag varit hemma vid sextiden och då har jag varit så trött att bara tanken på att åka i hissen ned till restaurangen har varit överkurs.
Vi får väl se hur det blir idag när min research fortsätter.

Jag måste säga att det här ensamresandet är riktigt trevligt, kanske för att jag har ett mål med resan och ett fullt schema. Inte alla har lust att hänga med i mitt tempo, och nu får jag själv bestämma hur fort och vart jag ska gå. Jag bestämmer själv om jag ska åka tunnelbana, taxi eller använda benen (det senare är att föredra om det inte är alltför långa sträckor) och behöver inte kompromissa ett enda dugg.
Det hade säkert varit annorlunda om det här var en semesterresa. Om jag någonsin  kommer iväg på en sådan återstår att se.

Idag Harrods och Hyde Park.
Eventuellt en turistbuss som sätter alla platser på kartan.
Vi får se hur mycket jag hinner.
Toodeloo!

1 kommentar:

Agneta sa...

Åh vad kul! Jag skulle lätt kunna semestra helt ensam i London. Men så har jag ju bott i den stan och känner den nästan lika väl som Göteborg. :)