Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 9 april 2014

Inget av det jag skulle göra idag blev gjort.

Istället åkte jag och flickvännen till Ikea och köpte vårkuddar och sedan bjöd jag på lunch i Heron city, där hon aldrig har varit.
Nu är allt pälsigt utbytt mot lite blå toner, men det är inte städat, så några bilder får ni inte förrän möjligtvis i helgen. I morgon ska jag till Karlstad och vi åker såpass tidigt att jag inte hinner göra klart något.

Alltså måste jag måla naglar och bestämma vad jag ska med mig för kläder.
Det känns som om det är läge att ta med något, snarare än att sitta i 30 mil i en bil med finfina bokhandelspratskläder på sig.
Jag provar i morgon bitti, men är rätt övertygad om att det blir något svart. En färg som kommer och går i min garderob, tycker att det är jättefint om man är brun (som jag inte är längre, just nu målar jag på all färg), alltså en riktig sommarfärg.

Det var väl det.
Vi hinner nog höras i morgon också.

2 kommentarer:

Jane sa...

Nice!

Ebba Range sa...

Hm ... så du är med flickvän nu?
(kunde inte låta bli)