Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 7 juli 2014

Jag är väldigt ensam den här veckan.

Mannen har tagit Forden och sin dotter och dragit på Sverigeturné, medan jag ska träffa förlaget (i morgon) och börja redigera Sara (omgång två).

Idag står det återigen läsning på schemat. Och lite sol. Börjar man som jag att jobba klockan sju så kan man ta en rejäl mittpådagenpaus. I alla fall kan jag det.
Jag tar en promenad till min strand här i förorten och så ligger jag där tills jag svettas. Ymnigt. Då är det oftast inte skönt längre.
Mitt mål med soleriet är sällan att ha det skönt (möjligtvis på våren innan det blir riktigt varmt), jag är bara ute efter att bli brun eftersom jag känner mig mycket finare då.
Mina rynkor gör sig helt enkelt bättre i brunt.

Men först dagens första pulverdos.
Dag 11.
Det går finfint eftersom jag inte är hungrig.
Däremot sugen.
Allra mest på steksmak, som i kött med mycket salt & peppar.
Istället äter jag potatis - och purjolökssoppa, som faktiskt är riktigt god.

Häpp!

1 kommentar:

Kati sa...

Härligt att sommarvärmen kommit. Vad skönt att ha nära till en strand. Jag längtar också till havet just nu.