Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 12 september 2014

Min son har ärvt

samma stolthet över att rösta, som jag alltid har känt.
Så på söndag går vi till vallokalen tillsammans, och sedan kommer våra respektive - som röstar på andra ställen i stan - och äter valmiddag med oss.
Jag har inte en aning vad de andra röstar på, men jag vet vad de väljer bort.
Det valet kan vara det viktigaste på söndag.

Idag är jag ledig.
Jag ska luncha med en kompis i Farsta centrum.
Det ska bli supertrevligt eftersom vi inte har sett sedan sommaren, och kommer att få mig att tänka på annat än vad min förläggare ska säga om det nya Saramanuset.

Ska du hitta på något kul i helgen?










5 kommentarer:

Simona sa...

Mina barn ska följa med mig när jag röstar på söndag.

Åsa Hellberg sa...

Visst är det fint!?

Ezter sa...

Jag har redan röstat :)
I morgon ska vi på barndop, yngsta barnbarnet, den lilla flickan, som ska döpas :) Och ÄNTLIGEN ska jag använda min fina klänning :)

Annika Estassy sa...

Jag ringde mina egna ungar i morse och påminde dem om valet. Dottern hade redan poströstat och sonen skulle rösta på söndag. Det ska maken och jag också göra. Vi gillar att gå till en vallokal, känns fint.

Åsa Hellberg sa...

Ezter; härligt!

Annika; ja, visst gör det!