Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 24 september 2014

Väry busy dag i förorten.

Jag har ett seminarium att planera.
Vanligtvis är det inga större problem, men på mässan är det exakta tider som gäller och då krävs en annan form av planering. Dessutom är vi två som delar scenen, och jag vill ju inte att Simona ska behöva knuffa av mig för att jag har det så trevligt att jag glömmer att hon också ha grejer att prata om.

Utöver detta viktiga ska jag städa.
Skicka böcker.
Skicka kvitton.
Handla.

Men jag börjar med lite manus.
Idag är jag störtnöjd om jag hinner en sida eftersom jag sov till strax efter nio. Men hurra för det. Utsövd är en sådan jäkla bra förutsättning för en produktiv dag.




2 kommentarer:

Simona sa...

Förbereder här hemma också.
Peppen!

Åsa Hellberg sa...

Pepppepp!