Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 7 oktober 2014

Manus. Sex. Är. Så. Bra.

Jag har för lite distans till Toscana tur och retur (f.d Sara), för att säga det om den.
Snart får jag tillbaka den för ytterligare en redigeringsomgång och då kommer jag förhoppningsvis ha den känslan.

Så länge njuter jag av manus sex.
Det är lite som att vara nyförälskad. Man vill hänga hela tiden. Umgås med och tänka på manuset dygnet runt.
Det vore helt omöjligt, min rygg skulle dö då, istället tänker jag ta en promenad i regnet. Jag har världens bästa jacka för det.
Jag behöver köpa grönsallad och tomater.
Resten har jag hemma.

Sedan ska jag göra ännu en omstart av Tivo-boxen. Tänk om något har hänt under dagen? Kanske Com Hem och Zitius har samarbetat och förstått vad som är fel sex dagar efter att abonnemanget skulle fungera.
Tjoho.

(Ni hör hur positiv jag är. Jag tänkte att det var bättre att blogga före, än efter, omstarten för att ni ska slippa mina svordomar.)

Det var väl det.
Bra tisdag.
Mycket bra tisdag!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Man blir bara så trött när det inte funkar. Det finns ju inte någon riktigt garanti för att det ska göra det (även om bolagen säger det)däremot ska man ju inte behöva betala för det man inte får.
Jag hoppas du är ännu mer positiv efter försöket.
Lycka till!
Sanna

Åsa Hellberg sa...

Nope, funkar fortfarande inte:)