Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 4 januari 2015

Blåssöndag i Farsta.

Men jag bryr mig inte ett dugg eftersom jag varken ska till badstranden eller sitta på balkongen.
Istället ska jag putsa manus som har deadline i morgon.
När jag tänker på det kan jag kanske missuppfattat datumet eftersom jag förmodar att alla är lediga både i morgon och på tisdag, men jag är i princip klar så jag skickar så fort jag har kollat det jag ska.

När jag ser det igen är det för korrläsning, och då är vi flera stycken som läser. Jag tror att hon ska gå till tryck 29 januari.
Iiiiiiii.

Annars har jag passerat dag tre på min hållanedkaloriantalet, och det känns bra. Är inte så trött och utmattad som jag var en annan gång.
Hur mycket jag ska gå ned har jag inte en aning om, jag använder inte vågen längre eftersom den gör mig superdeppig.
Istället har jag kläder och spegeln som vägvisare. Fina klänningar och jeans som jag vill komma i efter november och decembers svullande.
När jag får tillbaka gästrummet senare idag när jag har skjutsat Jonathan och hans grejer till hans lägenhet, ska jag hänga dem på garderobsdörren som morot.

Vad gör ni idag?
Är ni lediga till och med tisdag?
Vilken lång härlig helg det har varit för er som har kunnat ta ett par extra dagar semester.
Det är ni VERKLIGEN värda!





Inga kommentarer: