Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 17 februari 2015

Jag har varit hon Nisse,

vi har pratat om New York. Han får ju hänga med mig på mitt researchande och vi har också gjort en deal om att om jag blir sjuk så måste han åka ändå, och jag åker ensam om nu han skulle få influensa.
Det går nämligen inte en dag utan att man hör talas om sjuka människor.
Överallt ligger de med hög feber och annat elände.
Influensan har ett galet grepp om landet verkar det som.

I morgon måste jag till stan, men jag kör bil för att alla fall slippa tunnelbanans resenärer som åker till jobbet trots att de är sjuka.

Sedan kommer det att vara typ tre timmar mellan det första mötet och tills jag ska till förlaget och signera böcker, och då tror jag att jag åker hem till min katt en stund.
Ett tag tänkte jag att det kunde vara mysigt att gå på stan de där timmarna, men jag struntar nog i det.

På torsdag ska jag besiktiga bilen och på fredag ska jag till frissan. Jag ska ta med mig min lilla flaska med handsprit till båda ställena.
75 ml. Gelé.
Man får till och med ta med den på flyget.


Inga kommentarer: