Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 11 mars 2015

Det där med att komma hem ...

I morgon har jag en releasetillställning, men nästa vecka har jag inga andra planer än att laga saker.
Bilen på måndag och axeln på onsdag. På tisdag ska jag få nya hormoner (tack och lov!) och jag tror att de måste bli starkare den här gången.

Men jag har inga jobb inbokade alls, alltså är nästa vecka att betrakta som semester.
Veckan efter ska jag till Göteborg den 26:e, och jag hade en tanke om att mamma och jag kunde sticka iväg en vecka efter det, men då kom jag på att jag har ett jobb inbokat i Stockholm 28:e, så det var en utomordentligt dum tanke.
Vi funderar i alla fall på en vecka på Kanarieöarna, vi får väl se hur det blir.

Hur mår ni?
Har det hänt något roligt medan jag har varit borta?

4 kommentarer:

Ezter sa...

Låter som en skön vecka! Ja, lite roligt att få beställd bok av Nadja Casadei och Peter Holgersson "Om jag fick välja" att bläddra i :)

Robert W sa...

Du vet väl att du ska utgå från att det inte har hänt något roligt när du varit borta. Konstatera bara: "Festen är där jag befinner mig!" ;)

Åsa Hellberg sa...

Ezter; bra!

Roert; men det känns bra om ni också har kul grejer på gång!

Singelmamman sa...

Jag har åkt skidor. Det var mycket roligt.