Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 28 mars 2015

Strax avgår Fårdan mot Sollentuna.

Ska bli kul att komma dit, jag har inte varit där sedan hela centrumet byggdes ut (och kanske nytt?) för några år sedan.

Sedan ska jag träffa Nisse en stund för första gången på två veckor.
Vi har sett i hans trappa när jag har lämnat matvaror utanför hans dörr, men då har vi bara vinkat.
Han är hängig som tusan, men i princip feberfri i alla fall.

I morgon flyger hans dotter till andra sidan jordklotet, och igår verkade det som om hon kommer iväg eftersom febern hade gått ned rejält.
Hoppas hoppas att det håller i sig idag också!

Influensa är uppenbarligen ingen kul grej alls, och nästa år tänker jag nog vaccinera mig istället för att isolera mig totalt som det känns som jag har gjort den här vintern av rädsla för att missa mina viktiga grejer (NY, signeringar, release).

Uppenbarligen är faran inte över än, so be careful out there! (från vilken tv-serie?)

Hopppas att ni får en finfin lördag, where ever you are.

6 kommentarer:

Ebba Range sa...

Hill Street!

Anonym sa...


Det är inte alla som vaccinerar sig som klarar sig från influensan och en del får den till och med av vaccinet. Med andra ord du är inte helt säker trots vaccinering.
Sanna

Kati sa...

Haha, skulle precis säga Spanarna på Hill Street, men Ebba hann före... :) OCh... där bevisade jag exakt hur gammal jag är! ;)

Agneta sa...

Det känns som att ovanligt många är ovanligt mycket sjuka och förkylda i år. Ingen verkar gå säker.

Åsa Hellberg sa...

Sanna; nej, men det sägs att den i så fall blir mildare.
Ebba och Kati; japp, såklart :)
Agneta; och många har haft influensan, verkar det som.

Anette sa...

Vet flera som vaccinerat sig och blivit megadåliga! Jag väljer absolut bort att tillföra kroppen något vaccin men var och en gör som den vill! :-)