Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 29 maj 2015

Klockan tio får Jonathan nycklarna till nya lägenheten,

vilket är underbart för då slipper de dra sitt flyttlass via min lägenhet och istället kan vi flytta över deras grejer direkt. Fårdan får antagligen åka några gånger fram och tillbaka, men det är mycket närmare från Norra Djurgården till Kungsholmen, än det är från Farsta.
Dessutom har de redan flyttat över lite hit, så det stoppar jag in i bilen och så möts vi vid nya lägenheten när han får nycklarna.
Sweet Lord vad komplicerat det låter, men det är det inte.

Det är ett Hurra!

I morgon är det stor, fin och väldigt roligt signering i Farsta, då ska Simona och jag vara där . För första gången i en butik tillsammans. Vi härjade bra tillsammans på bokmässan, men det här är en helt annan sak och väldigt speciellt.
(Vi bjuder på praliner, så om du nu inte vill köpa någon av våra böcker kan du få en chokladbit!)