Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 2 juli 2015

Ätit frukost

och nu ska jag piffa inför att sitta ute i 30 graders värme och fotograferas för en veckotidning.
Jag är väl inte direkt superladdad ska jag erkänna, men förhoppningsvis kan vi göra det snabbt och smidigt så att jag istället kan lägga mig på en badstrand senare idag.

Det värsta med värmen är att det blir så varmt inne - just nu 24 grader och då är ändå solen på andra sidan huset. Från värmeböljan förra året (minns ni? Augusti? Helt galet) lärde jag mig att ha stängt överallt istället för tvärtom. Och den som har det tuffast ändå är nog Misse, som jag måste vara extra rädd om sådana här varmdagar.

Var rädda om er i värmen, så hörs vi sen.
Tjohej!




5 kommentarer:

Ezter sa...

Sminket rinner i floder vid fotograferingen... Hoppas inte!
Fönster får man öppna på kvällen, jag har gjort samma lärdom som du!

Snäckskalsdalen. sa...

Strålande dag här i Bohuslän! Redan varmt, jättevarmt, faktiskt! Kram

Åsa Hellberg sa...

Ezter; jag klarade den! :)

Snäckan; du har vunnit Toscana, men måste mejla mig din adress!!

Izabella sa...

Här är det 27 grader och även om jag inte vill klaga på värmen, har jag problem med det, just nu en migrän som inte vill ge med sig... Hur går det med Misse?

Åsa Hellberg sa...

Izabella; han ligger i soffan och vi har 26 grader inomhus, så än så länge verkar det gå bra:)