Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 4 juli 2015

Lördagstupplur.

Kan vara den bästa.
Jag är inomhus idag, för att jag fick för mycket sol igår.
Jätteskönt.
Gäsp.

"Måste" ni vara ute när det är fint väder, eller är det okej att strunta i det?

4 kommentarer:

Cicci H sa...

Generellt är det gött att passa på vidfintväder. Men jag hade min träning ute på fm o sen har jag varit inne. Somnade efter lunchen ��.Sitter på min balkong som har morgonsol o nu är skön i skugga.

Helena sa...

Skönt med någon mer som vågar gå åt motsatt håll. Själv simmade jag 1500 meter idag. I tempererad inomhusbassäng! Gissa om jag var ensam i den bassängen! :-D

Åsa Hellberg sa...

Cicci; härligt! :)

Helena ; bra!

Ebba Range sa...

Inte bryr jag mig om vädret - är inne om jag vill!

För åtta år sedan fick jag - i ansiktet - operera bort den lindrigaste formen av hudcancer, en bit under ögat ... sedan dess söker jag mig inte till solen längre.
Kirurgen sa att det kunde komma flera cancerförändringar eftersom jag grundat 'så väl', med att ha haft, som han kallade det - klippkort till medelhavet.
Jag slutade resa dit vid 2002 - ändå fick jag det här i ansiktet.
Var rädd om dig!