Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 20 augusti 2015

Det här är ju min magiska vecka.

Måndag och igår var helt underbara och idag är det omslagsfotografering av Gloria.
Så fort jag har fått i mig min frukost ska jag packa resväskan med attiraljerna som behövs. Allt från peruker till skor ska med.

Jag tycker att allt med en sådan här fotografering är jätterolig. Från sminket med den ultraduktiga och så trevliga Jessica Wahlgren (det är viktigt med trevlighet när någon ska stick en mascaraborste i ens öga) till poserandet framför Anna-Lena Ahlströms kamera.
Då är jag inte blyg, minsann!

Utöver oss tre så kommer min förläggare Teresa Knochenhauer, omslagsdesignern Sofia Scheutz och säker någon mer att vara i studion.
Bilden monterar vi (nåja) in i den bakgrundsbild som vi vill ha.
Det är inte sommar i boken, så det blir svårt att få det rätt om vi fotar ute nu.

Ungefär så.
Någon bild kanske jag får till att visa er senare.
Tjoho.



3 kommentarer:

Sofia Fritzson sa...

Ihh, vad spännande! Måste vara hur kul som helst med en sån fotografering :)

Ezter sa...

Låter både roligt och spännande!

Jenny sa...

Åh, vad roligt det låter. Hoppas fotograferingen går bra.