Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 1 augusti 2015

Jag tog en promenad i centrum

när jag ändå skulle handla, men kände mig inte okej av någon anledning, så jag åkte hem till min lya igen.
Nu känner jag mig som vanligt, har ätit ugnstekt lax med stuvad spenat (gud, vad gott det var), suttit en liten stund på balkongen och tänker lägga mig i min säng med min bråkiga arm.

Jag har fortfarande 20 sidor kvar att läsa om jag ska hålla dagsmålet, vi får väl se om jag gör det senare eller skjuter på det tills i morgon.
Tack och lov ligger alla mina deadlines långt borta, så om jag tar det lugnt en dag här och där påverkar ingenting annat än att jag mår bättre.

Heja att vara i tid, säger jag som börjar nästa projekt (2017 - utgivning) första oktober just av den anledningen.
Nu ett par avsnitt av Grey´s anatomy.
Tjohej.




Inga kommentarer: