Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 12 september 2015

Jag är så galet nöjd med att

jag inte ska till bokmässan i år, för det betyder att jag inte behöver boka av den vilket jag faktiskt hade varit tvungen till annars.
Min arm hade dött i den här trängseln.


Istället ska jag följa den på håll, medan jag redigerar min novell som är nästa jobb direkt efter att Gloria är inlämnad.

Första oktober börjar jag skriva nästa roman, och jag tror att jag har huvudkaraktärer och en konflikt, men fortsätter fundera. Glorias plot ändrades helt efter lite research, och så kan det förstås bli den här gången också.

Tja, det var väl det.
Ja, just det. Ett filmtips till dig som vill se en eftermiddagsfilm. Grease sänds halv ett på Tv4 film.
Bara sådär en lördag.


2 kommentarer:

Simona sa...

Så skönt att få stanna hemma!

Åsa Hellberg sa...

JA!