Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 30 september 2015

Jag tycker att det är kul att se

att trots stora stora boklanseringar den här hösten så toppas nätsajtslistorna (fortfarande) av en självhjälpsbok.


Och inte bara det orsakar ett lyft ögonbryn, den är dessutom utgiven på eget förlag.
Häpp på den, liksom!

Jag kunde inte somna om efter att Misse hade väckt mig strax innan sju, alltså får jag göra det senare. Inte har jag ätit någon frukost heller. 
Det kan hända att min katts bedjande ögon kommer att vara det som gör att jag går ned mina kilon eftersom det är olidligt att äta själv när jag vet att han inte får.
Naturligtvis är det ett utslag av ett kraftigt medberoende, men om jag tänker att det kommer något gott ur det så känns det bättre:
Misse måste bli frisk och jag vill komma i mina kläder.

Inga kommentarer: