Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 9 oktober 2015

Jag ska jobba lite nu, strax,

men sedan åka till Farsta och handla tvättmedel som jag behöver i morgon.
Då ska orangea dunjackan och min vita höst/vinter-jacka tvättas.
1,7 grader var det här för en liten stund sedan och bilrutan är frostig ser jag från mitt fönster, och frysa tänker jag verkligen inte göra.

I år ska jag också skaffa broddar. Förra året gick inte att gå i min förort när snön kom och om jag ska komma ut i vinter utan att vara rädd för att ramla behöver jag något som biter på halka.
För snart är vi där.
Om två veckor börjar vintertiden!
Snö och sånt.
Hoppas, hoppas att vi slipper snö i år.
Jag kan tänka mig ett par upphetsande kaosdygn, när all nyhetsrapportering handlar om den totala kollapsen för att två meter kom på ett dygn mitt i Stockholm.
Men sedan kan det regna bort, om ni frågar mig.

Nu ska jag ta fram manus och sedan prata med förläggare.
Vi har omslag på g.

Fredag.
Himla bra dag än så länge.

Inga kommentarer: