Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 30 november 2015

Efter en härlig söndag,

först med kafferep för gamla vänner och sedan musikal, Cabaret, på Stadsteatern med Simona, så är jag lite behagligt trött idag. Tack och lov somnade jag om, men huvudet känns ändå lite tungt.
Nu gör inte det något alls, för jag tänker inte förflytta mig annat än mellan det lilla skrivbordet och soffan där jag ska beta av ytterligare 40 sidor av Gloria.
Jag byter sittplats vid 20 ungefär.

Ungefär så ska jag ha det fram till på torsdag då jag ska till stan för den årliga författarmiddagen på Gondolen. Det ser jag fram emot. Det är inte länge sedan jag trodde att jag inte skulle kunna vara med i år.

Scenen på Stadsteatern

Scenen utanför. Plattan i julskrud. Bodarna är annorlunda sedan jag såg det senast,
det är nog en mysig kommers när dt är öppet.

2 kommentarer:

Simona sa...

Det gjorde vi bra - att vi gick på musikal menar jag.

thulannguyen sa...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Công ty vận chuyển hàng nước ngoài FadoExpress hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi mỹ, gửi hàng đi nhậtgửi hàng đi pháp và dịch vụ chuyển phát nhanh đi hàn quốc uy tín, giá rẻ