Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 20 december 2015

Söndag.

I soffan med manus i knäet, eller i tvättstugan. Det är där jag hänger ett tag framöver.

För ögonblicket funderar jag på vart jag ska börja träna 1 januari, jag ska ta ett snack med några ställen som lockar. Jag måste kunna göra grejer med bara en arm och det ska bli intressant att se om jag kan få någon hjälp med det.

Jag vill i alla fall komma igång. Första januari är alltid nystart och jag vill vara i ny och god form i maj när jag lanserar bok och kanske ska ut marknadsföra den.
Just nu laddar jag och tycker att det ska bli jättehärligt att komma igång.
Mitt problem är att hålla motivationen vid liv. Jag vill ju förstås skaffa en livslång bra vana, inte ha som maj som mål och sedan tappa det.

Jaja, jag börjar leta bästa stället för mig, så får vi se var det landar.
Nu ska jag skriva en stund.
Tjoho.

Inga kommentarer: