Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 11 februari 2016

Helt okej morgon i Farsta.

En hel natts sömn är verkligen ovärderlig!

För övrigt tror jag att mitt klimakterie, den svajiga perioden, är över. J
ag brukar skylla på den, eller hormoncykeln, när jag har tillfälliga dippar med lite feber och halsont. Det var länge sedan jag hade det nu, men frågan är väl hur mycket man kommer igenom klimakteriet om man som jag tar hormoner?
Jag har kompisar som är långt över 60 som fortfarande använder dem och så länge jag mår bra tänker jag också fortsätta. För exakt två år sedan var jag ett svettigt vrak!

Idag står det gympa och Sjuan i schemat, det är allt.
Och i morgon finns inte en anteckning om något annat än manus.
Jag ska försöka styra mina möten till de dagarna jag tränar och hålla de andra helt fria. Tanken är ju fortfarande att jag ska lämna ifrån mig manuset om tre veckor och det är såååååå på håret.

Kämpa Åsa, kämpa!!


Inga kommentarer: