Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 13 maj 2016

Glaskroppsavlossning.

Troligtvis.
Om synfältet plötsligt förändras måste jag åka akut, om inte så räcker det med att jag kollar det på Ögonakuten i morgon.
Problemet med det är att min turné börjar i morgon, men jag får väl försöka klämma in det innan Lidingö i morgon bitti, i alla fall om blixtrarna i utkanten av ögat består.
Mer än så är det inte, lite grummel, men inte så att jag inte ser. Det känns mer som om jag inte har helt rena glasögon, typ.
På flera ställen på nätet står att man kan kolla inom en vecka, så vi får se vad ögat meddelar i morgon bitti.
Jag har ändå en tid hos min ögonläkare på gång, för att kolla upp trycket som var lite högt förra året.

Ikväll ska jag se på let´s dance och jag hejar förstås på brudarna!


5 kommentarer:

Simona sa...

Men oj, vad otäckt. Hade en kompis som drabbades, det var ingen fara alls. Om det är nån tröst. Ring om du behöver nåt, ok?

Åsa Hellberg sa...

Tack, jag har läst på och har pratat med min sjuksköterskasvägerska och ögonkliniken, så jag är lugnad:)

Agneta sa...

Inte ögonmigrän då? Det drabbas jag av titt som tätt. Börjar som något lite grumligt och sedan kommer det en blixt som växer sig större över synfältet. Efter ca 15-20 min är det borta.

Hoppas att du inte har fått den allvarliga varianten, utan något lindrigt!

Ezter sa...

Låter otrevligt, bra att du kollar upp det!

Robert W sa...

Kom ihåg att hälsan alltid är viktigast! Förhoppningsvis är detta inget allvarligt, men kolla upp det ordentligt.