Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 28 augusti 2016

Ja ja

Jag vet att jag har tjatat om höst. Men de senaste dagarnas värme har ändå gjort att jag har kunnat sitta på balkongen och få tillbaka några av sommarens solfläckar (jag kan inte längre kalla dem fräknar.)
Och det är skönt för de täcker de många brustna blodkärl jag har på bröskorgen som i sin tur gör att jag VÄGRAR ha något urringat under vintersäsongen. 
Men det gör inget. Jag har massor som går upp till halsen och skjortor ska ju vara knäppta ända upp numera. 

Igår satte jag på mig mascara, lite solpuder och så tillbringade jag en timme i ett tält och signerade böcker på något som kallas Fagersjödagen. En alldeles utmärkt tillställning för alla som bor i min förort.
Jättetrevligt arrangemang.
Sen gick jag hem, tvättade av sminket och läste klart Simonas En enda risk.


Galet bra.
Underbara män karaktärer.
Läs läs läs!

Det vara väl det.




2 kommentarer:

Agneta sa...

Jag är redan nästan vinterblek. Tack och lov för solpuder! :)

Simona sa...

Tack!