Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 15 augusti 2016

Efter en morgon framför tv:n,

i alla fall en timma för jag sov länge idag också, så kan jag konstatera att Carina Bergfeldt skulle bli en lysande programledare om det är ett alternativ efter de två korreåren i Washington.

Sedan kan vi också konstatera att jag kommer att vara ledig på fredag för att läsa Simona Ahrnstedts nya bok En enda risk, som jag hoppas ligger på förlaget på torsdag när jag kommer dit.
Det var en lysande intervju med Simona i tv-soffan. Jag tycker hon brukar få prata mer genre än sin senaste bok, men inte idag.
Bra jobbat av er båda!
Hurra!

NU ska jag jobba! Deadline i kväll.
16 sidor kvar, sedan återstår lite disposition av kapitlen så att det blir snygg att läsa.

Wohoo.




3 kommentarer:

Ezter sa...

Hoppas det går bra idag :)

Simona sa...

Tack darling! Och hoppas vi ses på torsdag - då ska jag SIGNERA ett ex till dig, puss!

Åsa Hellberg sa...

Tack Ezter, var klar kl 18.00 :)

Simona; wohoo.