Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 7 september 2016

Balkongliv

Jag ger mig för solen och värmen. 
Mest för att mina blommor verka gilla det. Och sen för att jag är fåfäng nog att vilja vara brun. 
Om nu solen tar fortfarande. 
Efter exakt en timma och tjugo minuter fick jag nog och nu ska jag jobba ett par timmar till.

Är superladdad inför att göra Nikki så bra jag kan och efter den här omgången får hon vila ett tag, hur länge beror lite på när hon ska komma ut nästa år. 
Det är inte klart än.

Jag tyckte att maj som utgivningsmånad var så lite där.
Mycket stängde. Många planerade för hösten, eftersom semestern låg emellan. Det var mycket som skulle avslutas och jag har nog aldrig blivit så lite efterfrågad någonsin.
Jag gjorde min egen stockholmsturné men annars var det tunnsått med inbjudningar, jag som älskar scener, att diskutera min genre och ställer upp på det mesta.

Jaja.
Vi får se vad som händer nästa år.
Tjohooo!
Jag är reeeeedo!

2 kommentarer:

Linas drake sa...

Jättefint du verkar ha det på balkongen. Förstår att du gillar de vita blommorna. Skönt att fånga solen när den väl är här.

Åsa Hellberg sa...

Tack Lina, ja, jag får väl stå ut med sol ett tag till:)