Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 5 september 2016

Fanfanfan

Jag fick nackspärr igår förmiddag och jag hade hoppats att det skulle vara borta idag eftersom jag hade ett core-pass inbokat, men nä.
Så nu har jag avbokat det passet eftersom det bara inte funkar med en ond nacke.
Istället knaprar jag piller och ska fortsätta redigera. Det tror jag funkar.
Och nacken är bättre idag än igår vilket ju är bra ändå.
Jag orkar inte jaga tag i kiropraktor eller naaprapat, det brukar lösa sig av sig självt till sist.

Jag vet varför.
I förrgår satt jag hela kvällen och vred huvudet åt vänster när jag skulle prata med Linneas mamma. Det räcker för att min nacke ska lägga av.

Ska försöka hitta några bra nackövningar att göra hemma själv, jag vrider väl helt enkelt för sällan på huvudet. Datorn är framför mig. Teven också. Katten ligger bredvid med det är ju inte så att jag vänder mig mot honom särskilt ofta. Kli-handen åker liksom ut av sig själv efter så många år.

Ungefär så, en måndag när jag är uppe i tid. Hurra för det!!

Hur mår ni?


Inga kommentarer: