Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 21 september 2016

Ingen bra skrivdag sett till volym

men jag löste lite grejer som kommer att underlätta den fortsatta vägen framåt Jag kroknade redan halv fyra och tänkte att jag skulle sova en stund, vilket jag förstås inte gjorde. Istället såg jag på Masters of sex på HBO varvat med Gilmore girls på Netflix. Bra kombo eftersom serierna är så olika varandra.

Jag såg Gilmore Girls när det gick en gång i tiden och tyckte jättemycket om den, så det är kul att se den igen. Jag har hört någonstans att det kommer en ny säsong. Kul i så fall.

Förhoppningsvis kan jag lägga mig bustidigt idag. Jag ska träna i morgon också och det får inte vara så att träningen förstör mina skrivpass för då måste jag se över hur jag ska lägga upp det arbetet. Jag behöver ju båda.
Så i morgon går jag upp klockan sex och kan förhoppningsvis skriva ett par timmar innan jag åker till träningen. Det är värt att prova i alla fall.
Just nu dricker jag kaffe för att jag var så himla sugen, men det där kanske inte var så smart.
Vi vet hur det gick i morgon bitti.

Go fnatt!


Inga kommentarer: