Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 22 oktober 2016

T-blommor i Farsta.

I love them!

Den manlige ägaren, tror att de är ett par som driver den, står oftas i filalen på torget. Det var han som sålde den stora vita jag har på balkongen, som jag ju har älskat som ett barn (ja, lite överdrivet men ni fattar.)

Idag tittade han på mina blad från palmen. Ville inte säga säkert utan tog med mig in i butiken, där en annan med kunskap konstaterade att det var INGENTING att bry sig om. Hurra.

Jag visade bilderna från eländet igår, ni vet med det äckliga (se några inlägg ned) och jag fattade nog aldrig om det var vita flygare, blomlöss eller vad det nu var, men jag skulle i alla fall slänga allt och tvätta fönstren med T-sprit, så nu har jag gjort det.
Hoppas hoppas hoppas att det är över nu.

Tack för att ni orkar lyssna på mitt elände!
Nu ska jag skriva en timma till och sedan lördagsslöa.
Hurra!



2 kommentarer:

Simona sa...

Hurra vad skönt att de inte äter kläder!

Åsa Hellberg sa...

Ja, verkligen!