Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 12 december 2016

Heja Ikea.

De ville ge mig ett tillgodokvitto, men när jag sa att jag ville ha pengarna tillbaka var det inga problem efter ett snack med chefen.
Enkelt, smidigt som gör att jag gärna handlar där igen. Jag är en stor fan av Ikea.

Vad jag däremot aldrig kommer att handla igen är Coops kattsand, den som inte klumpar sig. Det var min första och sista påse.
Den var röd, vilket jag förstås reagerade på igår när jag bytte sand, men jag tänkte aldrig att den skulle färga av sig på hans vita tassar.
I morse var han alldeles röd om fossingarna, och jag blev rädd att han hade gjort illa en klo innan jag såg att det var på alla tassar och kunde koppla det till sanden.
Den stackaren som har vita möbler skulle inte vara glad.
Nu är eländet slängt och ersatt av Icas som är vit.

Och så har jag en ny dator, ouppackad.
Det får bli i morgon om jag orkar.
Den här ska jag lämna in på rensning så att jag kan ha den som en extradator, men först måste jag ta tillvara mina många bilder och filer. Just bilderna är tyvärr helt okategoriserade vilket gör att jag måste gå igenom dem för hand ... typ.

Men det är väl ett bra jobb när jag nu ändå är ledig.
Wohooo


Inga kommentarer: