Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 24 januari 2017

Först filmgala,

sedan Bridget Jones baby.
Vilken pärla den filmen är och Renée Zellweger är helt fantastisk som Bridget.
Det här kommer att bli en favvis att återkomma till (det här var andra gången jag såg den) och mina favvisar har jag på Dvd.
Nu valde jag att köpa och ladda ned den via Itunes (dessa moderniteter) och därför ligger den som en fil istället. Jag vet inte riktigt om jag kan ladda ned den eller om den bara finns tillgänglig om jag är online.
Kanske ska kolla det.
På fysisk Dvd tror jag att den kommer andra februari.

Hur ser ni på film?
Själv använder jag ju allt om står till buds som tv-kanalerna, Netflix,Viaplay, HBO.
Jag går också bio (ska gå på söndag nästa gång) och när jag såg Bridget valde jag en liten salong i Mall of Scandinavia (gigantiskt köpcentrum i Solna), där man utöver att sitta otroligt bekvämt i breda stolar också har ett bord mellan sig och nästa person. Det gillar jag när jag går ensam.

Det var gårdagen det.
Idag är jag fast i soffan och ska börja från sidan ett med redigeringen av Sonja3.
Tre veckor till deadline.
Vanligtvis tränar jag på tisdagar men ska göra det i morgon istället när min bästa tränare leder gruppen.

Mitt hus är fortfarande bevakat.







Inga kommentarer: