Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 16 januari 2017

Jag har fortfarande inte fått dokumentet från Teresa,

men det gör inget alls än så länge. Jag har klippt ut delar som jag jobbar med och får helt enkelt klippa in dem igen när jag är klar.
Utan att säga för mycket kan jag berätta att det är en historia på två plan. Dessa två ska funka ihop, men också separat.
Det är pyssligt och roligt och uppslukande.

Just nu väntar jag på att Jonathan ska höra av sig. Jag har lovat att skjutsa honom när han får tag på firman han ska hämta grejer hos. Förhoppningsvis är inte det mitt i eftermiddagstrafiken för köer är inte min grej när det inte behövs.

Ungefär så.
Måndag.
Helt okej dag, så här långt!




1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Hoppas körningen gick bra!