Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 9 mars 2017

Jag handlade i förmiddags,

alltså missade jag gasläckan eller vad det är i Farsta som sticker i ögonen.

Jag är just just nu tv-serielös.
Det är lite trist.
Alltså tv-serier som i hela säsonger. Började se The Americans men det var inget för mig. Tror att jag kanske ska försöka med Orange is the new black, igen.
Igår maratonsåg jag de sista tre avsnitten av första säsongen av Goodleaf, på Netflix. Väldigt bra.

Jag pratade med min kompis som flyger, som berättade att hon numera hellre bäddar ned sig och ser en serie på hotellet - på plattan - istället för att gå ut och äta middag och sitta länge och sippa vin med kollegorna som var vanligt tidigare.
Vi lever i en ny tid när väldigt många fler har fått upp ögonen för bra dramaserier.

Jag Andra har vetat det hur länge som helst.

På måndag kommer nya avsnitt av de serier jag följer på HBO och idag ska jag se första avsnittet av Feud som ska ligga ute nu.
Serien ska tydligen visa "fejder" mellan berömdheter. Nu är det Bette Davis och Joan Crawford som porträtteras, men senare ska även Charles och Diana dyka upp enlig IMDB.

Jaha, det var det.
Torsdag.
Tjoho.

Inga kommentarer: