Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 21 april 2017

Jaha,







då var det fredag.
Har sovit som en kratta, funderade på att hoppa av dagens verkstadsbesök, men när jag väl vaknade klockan åtta var jag ändå okej så efter en dusch åker jag dit och kollar Fårdan och om de kan säga vad som skrapar efter däckbytet häromdagen.
Innan jag gjorde det lät det pyttelite när vinterdäcken tog emot på insidan, och det har det alltid gjort, men här är det nästan som om de har satt på fel och större däck. Det känns som om de inte får plats när jag svänger.

Det ska i alla fall inte kosta mig något, för så här var det inte innan.

Sedan ska jag handla lite och ladda upp inför helgen i skrivsoffan med manusbunten




Lena har ritat en sol ovanpå, vilket känns skönt för jag vet ju att hon var supernöjd och att det inte är särskilt mycket som återstår. Jag skulle väldigt gärna ha gjort allt till på onsdag så att mitt tyska förlag kan få det då.

Ungefär så, inledningsvis den här dagen.

På instagram tävlar jag ut två Gloriapocketar.

3 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

De har kanske satt på fel däck, det vet jag någon som råkade ut för...

Elisabet Nielsen sa...

Wohoo för manusbuntar med solar och Gloriapocketar!

Åsa Hellberg sa...

Eva-Lotta, nej, däremot bytte verkstaden styrleder efter besiktningen och de kan ha satt dem på fel sida, sa däckverkstaden när de hissade upp bilen igår.

Elixabeth; yes!