Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 26 april 2017

Jag gör mig lite fin inför morgondagen.

Jag har tagit bort hår på överläppen.
Alltså, det är faktiskt nödvändigt nu för tiden.

Men eftersom jag är så ljus så är det lätt att få bort fjunen med en kräm som sitter på i fem minuter.
Och så har jag färgat ögonbrynen.
De är ju rätt ljusa från början, i någon form av mishmash av grått och blont. Det blir bäst när jag gör det själv och numera använder jag svart färg, inte ljusbrun eller vad jag mesade med förr.

När jag har lagat mat ska jag ägna en stund åt naglar och fötter, om det nu är så att jag kanske har lust att sätta på mig skor som kräver fina hälar och målade tånaglar i morgon.
You never know.

Annars har jag jobbat precis som jag skulle idag. 20 sidor återstår och dem gör jag i morgon förmiddag.
Det blir ju så himla bra med det här petandet tillsammans med inputen från min redaktör. Hon säger saker på ett annat sätt än jag, och det gör oerhört gott för min text.

I en ruta längre upp till höger  ...(jag kan verkligen inte höger och vänster. Högerregeln sitter i ryggmärgen, men be mig aldrig svänga åt det ena eller andra hållet. Peka är det enda som funkar) Längre upp till vänster har jag lagt in datum i höst som är bokade.
Mycket hänger i luften fortfarande, men jag kommer att fylla på med signeringar och annat som kanske kommer.
Hurra vad roligt det ska bli att lansera Sonjas andra chans.
Förlaget är taggat, sälj är taggat och jag hyperventilerar. Jag tycker att det bådar gott!


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Får väl hoppas på de veckor som är lediga då...

Elisabet Nielsen sa...

Härligt, Åsa! Jag har googlat biblioteket i Farsta så jag vet vart jag skall ta vägen.

Och nu blev jag inspirerad att fylla en balja med vatten och ge tassarna ett ordentligt bad, det är några veckor sedan jag var i fotvården och det kan vara dags för en ordentlig mellanfilning.