Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 6 april 2017

Jag har inte kommit igång än,

istället tvättar jag för fullt.
Efter det har jag tänkt mig att handla och först därefter ta tag i dagens jobb.
Jag har ungefär 160 sidor kvar vilket inte borde vara några som helst problem fram till söndag eftersom jag nu vet att vi har en omgång till att jobba på. Men det krävs ungefär 50 sidor idag ändå för att jag ska känna mig nöjd. Jag har också ett sista stycke kvar att jobba på och det kommer att ta minst halva söndag i anspråk.

Men utan en omgång till hade jag suttit i skiten rejält. Nu blev det lite tiddelipom över det hela vilket nog är väldans bra både för mig och för min text.

Torsdag.
Bra dag, så här långt.


1 kommentar:

cyndi sa...

Kommit igång.
Har inte jag heller.
Pustar ut.

Borde väl också tvätta.
Inget tiddelipom i tvättstugan precis.