Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 18 april 2017

Semester.

Den har varit bra, känns det som.

Jag har däremot vänt på dygnet och sett på tv-serier halva nätterna (fjärde säsongen av Nashville, Viaplay, och fjärde säsongen av Suits, Netflix), så där har jag lite att jobba med idag. Inga små eftermiddagslurar nu inte.
I morgon ska jag vara i stan på möte  och behöver kliva upp i vanlig tid, inte sova till nio som de senaste dagarna.

Det här är alltså min sista semesterdag för den här gången.
I morgon möte, som sagt, och jag tror att jag får tillbaka manuset på torsdag då jag också ska träna och skaffa nytt pass.
Från fredag och framåt till 10 maj är det sedan full manusgas igen.

Vi närmar oss i alla fall ett omslag, vilket är superkul. Den första idén släppte vi eftersom den helt enkelt inte gick att göra bra.

Och så börjar trilla in lite höstgrejer. Jag ska vara med på två Books & Dreams (Stockholm 19/9 och Göteborg 29/9), det är bokmässa sista helgen i september och jag är bokad på ett bibliotek i Gävle i början av oktober.
Däremot är jag inte alls intresserad av att ha en releasefest i år, jag hade den bästa förra gången och sitter gärna hemma i soffan för mig själv och firar Sonjas andra chans när den kommer ut, 20 september.
Men en signering i akademibokhandeln i Farsta, kan jag förstås alltid tänka mig.

Det var det.
Tisdagsstart.
Jag har redovisat allt.
Därmed är det vardag och precis som vanligt.

1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Skönt att du är nöjd med din ledighet!