Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 8 maj 2017

Jag är rätt ledig idag,

gör inte många knop alls.
Har sovit rätt illa, har huvudet fullt av tankar och ställde in dagens lunch i stan. Det blir andra tillfällen till möten med kollegor, idag behöver jag vara för mig själv och äntligen läsa ut den där boken.
Sedan har jag laddat ned några till läsplattan, vi får väl se om någon av dem faller mig i smaken.
Jag fortsätter sällan läsa det jag inte gillar.

Men jag har tre inbundna som jag VERKLIGEN ser fram emot att läsa ut. Katarina Bivalds senaste, Mattias Edvardssons roman och den andra i serien av Stefan Ahnem (jag kommer inte på namnet på någon av dem just nu.)
Jag har börjat på alla, men livet har kommit emellan.
Det ska bli ordning på läsningen i sommar är tanken.

Typ så.
Måndag 8:e maj.
Här har det haglat.
Att sitta inne är en skitbra idé.


5 kommentarer:

Elisabet Nielsen sa...

Ja, det här vädret bjuder inte direkt ut. Här har det inte haglat men väl regnat, kortvarigt men ganska grovt, och molnen tycks tävla i att flyga lägst utan att snudda trädtopparna. Som för övrigt ser ut som de deltar i en audition för cancan-dansöser.

Kristina sa...

Helt rätt, jag läser inte heller ut böcker som jag inte gillar. What's the point liksom?

Eva-Lotta sa...

Jag har läst Annika Estassys böcker nu. Älskar dem!

Anonym sa...

Ja här i norr är det verkligen aprilväder, ömsom hagel och sedan sol åsså denna förb.... blåst. Tur att jag har en utlandsvistelse att se fram emot.
Har precis läst sista delen om barnmorskan Cecilia, Katerina Janouchs serie, gillar dessa böcker. Påbörjat fortsättningen om det lilla bageriet på strandpromenaden men det går trögt, Netflix kommer emellan :)
Mvh Britt

Åsa Hellberg sa...

Elisabet, haha.

Kristina: exakt.

Eva-Lotta; härliga böcker!

Britt; Netflix är grymt!