Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 2 maj 2017

Jodå,

jag sov en timma mellan fyra och fem. Vaknade med insikten om att jag måste ha en dator till, en pc till mitt ekonomiprogram som jag INTE BEHÖVER BYTA, tack och lov! Jag fick besked om det idag och är superlycklig för det.
Jag har varit så rädd för det bytet, hatar det mesta nytt i sådan väg och jag kan det här programmet sedan många år.
I alla fall.
Det är inte mac-vänligt och datorn det ligger på nu är både gammal och extremt trött. Nu såg jag en pc för 1900 på Elgiganten och då den enbart ska användas till det här tror jag att det räcker med en billig variant.

Okej.
Då har jag funderat högt.
Vi får se vad det slutar med.

1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Min PC inköpt i augusti, laddar bara till 81% så den ska lämnas in och klagas på. Men först måste jag ju tömma den...