Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 16 juni 2017

Vaken. Tjugo i fem


Tack och lov hade jag en halv kycklingwrap kvar från igår för jag var jättehungrig när jag vaknade. Det är nästan två timmar kvar till frukosten öppnar så det var tur.
Första dagen ska jag äta frukost på hotellet, sedan får se hur jag gör, det beror mer på när jag vaknar än något annat. Det är oftast mycket billigare att äta på stan men om man som jag vaknar tidigt är det bekvämt med hotellet Är det dåligt väder är det ännu bättre för då kan jag ju jobba efteråt en stund om jag vill.
Målet är, utöver att se det jag behöver, att ha läst klart Sonjas andra chans innan jag kommer hem.

Igår var jag uppe i Empire state building för första gången och det var förstås en fantastisk utsikt 86 våningar upp, men för mig svajade det. Så jag blev inte särskilt långvarig med testade det jag skulle utan att bli utslängd så det var ju toppen.
Dessutom hade jag en VIP-biljett (köpt hemifrån) så jag behövde inte stå i en enda kö.
Smart och smidigt.

(Klicka på bilderna om ni vill se dem större. Ser ni Central Park?)



Här nere ser ni Bryant Park som ligger bakom Biblioteket på 5:th Avenue.
En av många mysiga lungor i den här staden.

Det var väl det så länge.
Vi hörs.
Idag ska det regna.
Howdy.