Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 26 juli 2017

I natt har jag varit flygvärdinna,

men också varit gift med en homosexuell kung.

Jag ska fortsätta fantiserandet resten av dagen men sedan har jag tänkt att lägga undan Nikki ett tag och jobba med annat.
Under den kommande veckan tar vi oss en tur till brorsan och hans familj, och då är det manusfritt. Jag tar med mig min läsplatta, det ska nämligen regna VARJE DAG när vi är där (fram till idag har det varit strålande väder.)
Well.
Vi kommer att ha mängder med aktiviteter ändå, inte minst ska Jonathan lära Linnea att fiska krabbor. Det finns inga sådana i Storsjön i Östersund.

Typ så.
Väry busy day.
Nu börjar jag jobba!

1 kommentar:

Anonym sa...

Spännande uppslag till ny bok? ☺️ Hoppas väderspåperson har fel. I Norrköpingstrakten har det utlovade regnet hållit sig undan i flera dagar. �� Monica