Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 22 juli 2017

Jag åt bröd och godis igår,

det är inte ofta jag gör det och jag hade precis glömt bort varför kombinationen är riktigt eländig: jag blir groteskt trött.Alltså sådär så att jag i princip inte kan göra någonting alls mer än ligga ned. Igår kändes det nästan obehagligt, faktiskt.
Först åt jag bagels med ost (Älskar bagels) och sedan godis på det.
Någon mer mat åt jag för att jag blev så sänkt.

Det är tydligen när blodsockret faller som man kan känna så och det är nog dags att sluta laborera med det, eftersom det inte är första gången jag inser hur känslig jag är. Godis funkar helt enkelt inte, och vill inte känna som jag gjorde igår, det var inte värt att förstöra en hel kväll.
Jag låg i sängen halv åtta, då hade jag varit sänkt sedan femtiden, och först vid tio var jag normal igen.

Nä, ordning på torpet.
Tillbaka till det jag vet funkar: glass efter en bra sammansatt middag till exempel.

Idag är det än så länge grått hos mig och det är bra för jag har bara pyttejobbat de senaste dagarna. Dags att ta ett rejält tag. 50 sidor är målet.
Tjohej lördag.

Inga kommentarer: