Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 11 juli 2017

Plötsligt ska det bli sol senare idag,

och det känns ju buskul när jag ska göra min Allsångsdebut.
Det ska blir både svensk pop och musikal från scenen, minsann.
Hurra för det!

Men innan det ska jag arbeta.
Jag står redo i mina gympadojor nu, därför blir det här kort.

Ps, har ni semester, ska ni göra något  eller vara hemma?

4 kommentarer:

Simona sa...

Åh vad kul! Jag ska kolla på er och hålla tummarna för fint väder!

Ebba Range sa...

Vad roligt - både med allsång och fint väder.
Jag har en 'slags' semester med min hund och med en Dalmatiner på 1 1/2 år, som är skendräktig, igår bäddade hon med Tomten, leksak som har 'pip i huvudet'- den blev omsorgsfullt slickad o sedan la hon den tätt intill sig och rullade kroppen runt Tomten. Jag vaktar Dalmatinern under tiden min dotter m familj är på Mallorca. Hundarna och jag är på ett vandrarhem i mitt älskade Dalarna, dotra betalar vår vistelse här + att jag lånar hennes bil som tidigare var min.

Åsa Hellberg sa...

Tack Simona!

Det låter härligt, Ebba!

Linas drake sa...

Hur gick det för dig att skriva på nya platsen? Den såg fin ut!

Sommaren delas upp mellan hemmaplan, Nora, någon kortare tripp söderut i Sverige och någon vecka långt söderut (bara det att vi är så sena så vi fortfarande inte vet vart... lite svårt med sistaminuten när man är 4 som vill bo tillsammans).

Sommaren ger energi för skrivande för mig, men tiden prioriteras oftast till de sommarlovslediga.

Tycker att det låter bra att du har din Misse hos dig. Mina djurvänner har jag också haft nära mig, men hade möjligheten att lägga dem på landstället. Lite jobbigt när det långt senare såldes.... :-/

Allsång på Skansen har jag aldrig närvarat vid, ändå har jag varje allsångstisdag under många år hört dem repa och repa och repa, då jag jobbade där. Jag minns att det var en särskild stämning bland de besökande på tisdagarna som kom in i de museala husen som jag jobbade i. Glädje och förväntan i kombo, tror jag.