Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 20 juli 2017

Tiddelipom.

Varje dag jag får träffa Jonathan är en bra dag och det får jag idag. Vi ska ses senare och fram till dess blir det nog ingen sol som det verkar, utan jag kan i lugn och ro fortsätta jobba med Nikki som ska vara klar på onsdag har jag tänkt.

När jag kommer hem från västkustturen vill jag påbörja något nytt - eller fortsätta på nygammalt - som jag kan jobba med fram till releasen av Sonjas andra chans.
När det blir mörkare och höst är vi inne i min favvistid då jag nog jobbar som bäst. Jag skrev ju hela Sonja 3 under två hetsiga höstmånader förra året. Nu blir det mycket lansering under samma tidsperiod men jag ska nog få till det hoppas jag.
Wohoo.

Inga kommentarer: