Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 30 augusti 2017

Idag landar min nya bok hos min mamma,

och släkten: Brorsa, morbror och moster och idag ska jag skicka några till. Jag tar det pö om pö, men tror väl att jag behöver köpa fler än de som mitt avtal ger, som jag brukar göra.
Det gör jag förstås med glädje!

Men nu först: träning.
Sedan två veckor är jag både snyggare och smidigare (det är den lögnen som kroppen köper direkt – efter första passet – men den är ju strålande!) och tycker att det är vansinnigt tråkigt med det är så himla skönt när kondisen kommer och en trappa inte längre är något man ska bestiga.

Typ så.
Onsdag.
Bra dag, så här långt: I eftermiddag ska jag jobba för i morgon har jag gett mig själv ledigt. Då ska jag till frissan (äntligen) och senare träffa både nya och gamla bekanta på en hejdåmiddag för Carina som ska tillbaka till USA.

Det var väl det.

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Så roligt för dem! Hoppas de gillar vad de får läsa :)

Åsa Hellberg sa...

Ja, hoppas det:)