Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 7 augusti 2017

Jag står bakom mitt skrivbord och skriver,

men inte är det som soffan, inte.
Men. Med praktiskt övning skapar man nya vanor, det vet jag ju, så jag står kvar.

Det går trots detta framåt. Jag vet fortfarande inte vad det landar i men kan konstatera:
1. Det är kul att jobba.
2. Det är kul att jobba med något lite annorlunda.

I morgon ska jag fortsätta skriva och dessutom peta mer i ett synopsis.
Många böcker blir det ...

Jag har också börjat titta på Game of Thrones. Är på avsnitt i fem i första säsongen och än är jag inte såld, men jag ska se alla avsnitt (10) utan att spola mer än vid de värsta scenerna (som när djur far illa) sen får vi se om jag har fastnat eller inte.
ALLA jag känner ser den och är lyriska så jag måste ju ge den en reell chans. Det är fusk att spola sig igenom avsnitt som jag har gjort tidigare så nu SER JAG på allt (utom djuren då.)

Det var väl det.
Nu ska jag se ABBA (repris på etan.)



Inga kommentarer: