Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 6 oktober 2017

Hemma i soffan

och har just fått besked om att vi trycker fler exemplar av Sonjas andra chans, vilket är så himla roligt eftersom jag också har varit med om tvärtom, att det har tryckts för många: att förväntningarna inte har levts upp till.

Den här helgen ska jag bara fundera på redigeringen av Nikki, inte göra något i manuset. jag sparar det tills skånesvängen nästa vecka är över.
16 september har jag möte i stan men resten av veckan är jag hemma och jobbar med manuset. Jag ska till Sala på lördagen, men sedan har jag ytterligare ett par dagar innan jag tar Fårdan och drar till västkusten. Förhoppningsvis hinner jag redigera det jag ska.

Jag har just skrivit på ett avtal om det som ska komma 2019, och det har en deadline första april, så i december tänker jag börja jobba med det.
Sedan har jag ju också det där hemliga som väl kommer att få en deadline skulle jag tro. Min tanke är att jobba med det i november.

Och så måste jag packa inför flytt. Första december ska jag ju få nycklarna till den nya lyan och i huvudet pågår planeringen för fullt.
(Har fortfarande inte blivit kallad till kontraktsskrivning, så på måndag måste jag påminna Stockholmshem igen.)

Det var väl det, så länge.
Hoppas att ni får en härlig helg!




Inga kommentarer: