Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 19 december 2017

Gamla riksarkivet.


Vilket ställe!
Det är säkert ett av de dyrare julborden, men vi pratar kanske 100 kronor per kuvert och vi dricker ju inget annat än julmust som många andra gör.

Jag tänker på det när vi har pratat julbord med väninnor andra år, när det här har varit för dyrt men väl på det lite billigare stället så har istället bubblet flödat (förmodligen svindyrt, jag vet ju inte det. Mer än en hundring i alla fall.)

Allt var jättegott och jag snodde till och med lite från veganbordet för att testa.
Ibland tänker jag att jag helt ska sluta äta kött, men är inte riktigt där än. Jag vet inte vad jag ska äta istället för fisk är ju så tråååkigt.
Jag behöver inga råd, det här är bara tankar än så länge.

Idag ska jag handla och fixa lunch till Helen som kommer hit på visit, och i eftermiddag kommer Teresa hit för lite jobbsnack.

I morgon börjar jag redigera Ett oväntat besök.
Iiiiiii



4 kommentarer:

Simona sa...

Jag skulle gärna prova Riksarkivet nån gång!

Hurra för Teresa!

Åsa Hellberg sa...

Jag tror att du skulle älska det!

Eva-Lotta sa...

Sluta äta kött finns inte i min värld. Känner att det skulle bli tråkigt! Sen behöver jag inte kött varje dag, men därifrån till aldrig...
Länge sen jag var på julbord överhuvudtaget!

Elisabet Nielsen sa...

Det ser både dramatiskt och stämningsfyllt ut!