Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 11 december 2017

Min lilla lägenhet har fått klara sig utan mig ett par dagar.

I fredags var jag först på en signering och sedan i Skokloster på julbord med Simona. Så galet kul. Robert och Maria Wells spelade (med sina musikanter och sångerskor) och jag fuskade och åt julskinka trots att det är förbjudet innan dagen före dopparedagen.
En fantastisk kväll!

Igår tittade jag på Jonathan och Linneas nya lägenhet och trots att den bara är 4 kvm större än den här så upplevde jag den som mycket större. De hade målat både köket och sovrummet sedan de fick nycklarna i fredags, och det var så himla fint och de är så exalterade över att ha ett förstahandskontrakt.

Efter titten där åkte vi till Ikea och där var vi i SEX timmar. Men när vi åkte därifrån hade de beställt säng, garderob och soffa så det var välimvesterade timmar såklart.

Jag var hemma tio i går kväll, stuptrött, men efter åtta timmars sömn är jag redo för att göra klart allt här. Den nya borrhammaren måste användas och det kan vara dags för den idag.
Jag väntar fortfarande på en massa grejer och måste sysselsätta mig för att inte få spader.

Hoppas att er andra advent var fin!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Det var den. Vi och mamma var på sopplunch hos Äldsta och hennes barn :)

Åsa Hellberg sa...

Det lät mysigt!!